Malzeme :
1 su b. haşlanmış fasulye
1 su b. et suyu
1 soğan
2 çorba k. galeta unu
1 çorba k. mısır unu
nar ekşisi
kekik,tuz,kimyon,karabiber
muskat,zencefil
1 çorba k. tereyağı
Hazırlanışı :
Tencerenize sıvıyağı alın.Üzerine doğranmış kuru soğanları ekleyip soteleyin.Üzerine haşlanmış kuru fasulyeyi ekleyin.
Etsuyu ve su ekleyerek pişmeye bırakın. Piştikten sonra içine nar ekşisini ve baharatları ekleyin. Daha sonra el blendırı
ile parçalayıp püre yapın. Üzerine galeta ununu ve mısır ununu ekleyin. Kıvamını ayarlayıp bir taşım kaynatın. Piştikten
sonra üzerine kırmızı biberli tereyağı gezdirerek sıcak servis yapın.